Charterresa med Apollo

Charterresa med Apollo

Med en svensk researrangör som Apollo kan du resa till olika destinationer, men de klassiska charterresemålen, som håller hög standard, är uppskattade. När du reser med en charterarrangör är det ofta direktflyg och det finns för det mesta svensktalande reseledare på orten för att assistera gästerna. Observera att du kan välja att starta från Helsingfors med finska Apollo också.

För närvarande erbjuder Apollo dessutom förmånliga bokningsvillkor för att resenären skall känna sig trygg med sin nya bokning: Alla som bokar en resa med Apollo har möjlighet att göra en kostnadsfri ombokning under 2020. Då kan du, om du vill, byta destination, hotell och avreseperiod ända fram till två veckor innan avresa.

Du kan boka om till en ny resa med avresa närsomhelst under 2020 och 2021. Om den nya resan har ett högre pris går det bra att lägga till mellanskillnaden men ingen återbetalning utgår om det är ett lägre pris på den nya resan. Den nya resan som du bokar om till skall höra till det ordinarie charterprogrammet för Europa, Kanarieöarna och Egypten.

Välkommen att höra dej för om möjligheterna hos våra resesäljare per telefon 018-51213 eller till vår e-post info@axtours.ax!