Om Axtours

Axtours reseföretag grundades 2007 och har sedan dess utvecklats till en fullservice resebyrå som erbjuder traditionell resebyråservice med bokning av flyg, hotell, tåg, evenemang, charterresor och transfers. Vi arbetar allt mer medvetet för att erbjuda våra kunder en resa där vi tar hänsyn till hållbarhetsaspekter vid sidan av kostnader och praktiska aspekter. Samtidigt försöker vi att minska vår egen miljöpåverkan, vilket sammanfattas i vår hållbarhetspolicy.

Våra kunder är individuella resenärer både privat- och affärsresesektorn, samt resegrupper. Våra gruppresor arrangerar vi oftast i samarbete med en partner – en förening eller organisation, en grupp av vänner eller ett företag. Målet är att resenären skall lära känna destinationen och dess särdrag på ett angenämt sätt som lämnar levande och fina minnen.

Våra kunder och samarbetspartners har ofta rest med oss flera gånger, och vi är glada över att de känt sig så väl omhändertagna. Varje resa en produkt i sig - en produkt som kräver kunskap och engagemang hos den som arrangerar då varje kund har olika behov. Förnyat förtroende det är det bästa betyg vi kan få av våra resenärer!

Varmt välkommen till oss!

Katarina, Yvonne, Petra, Louise, Lena, Anne