Om Axtours

Axtours resföretag grundades 2007 och har sedan dess utvecklats från ett företag med två delägare till en fullskalig resebyrå som erbjuder fullskalig traditionell resebyråservice med bokning av flyg, hotell, tåg, evenemang, charterresor och transfers.
Våra kunder är individuella resenärer både inom privat- och affärsresesektorn, samt resegrupper. Våra gruppresor arrangeras vanligtvis i samarbete med en partner – en förening eller organisation, en informell grupp av vänner eller ett företag. Ledstjärnan har varit att resenären skall lära känna destinationen och dess särdrag i sällskap med likasinnade, på ett angenämt sätt som efterlämnar ett förblivande intryck av upplevelsen.

Hos oss finner ni en tradition av kvalitet, trygghet och resglädje. Våra kunder och samarbetspartners har ofta följt med oss under lång tid, och vi är glada över att de känt sig så väl omhändertagna. Hos oss är varje resa en produkt i sig - en produkt som kräver fingertoppkänsla och kunskap hos den som arrangerar då varje kund har olika behov. Förnyat förtroende det är det bästa betyg vi kan få av våra resenärer!

Varmt välkommen till oss!

Katarina, Yvonne, Petra, Louise, Lena, Torunn