• Transatlantikkoningsdam
  • Transatlantikindependence
  • RCCLs ö Labadee på Haiti
  • Botaniska trädgården i Funchal på Madeira
  • Transatlantikkoningsdam
  • Transatlantikindependence
  • RCCLs ö Labadee på Haiti
  • Botaniska trädgården i Funchal på Madeira

Kryssning över Atlanten med Royal Caribbean Cruise Line eller Holland America Line

Vila upp under en kryssning som tar dig från Europa till Florida. Vi erbjuder två mycket prisvärda alternativ, i samarbete med svenska kryssningsexperten Globetrotter.

Kryssa med Royal Caribbean Cruise Line ombord på Independence of the Seas, från Southampton till Fort Lauderdale den 28.10-12.11.2018,   På det renoverade fartyget Independence of the Seas, som i sig är en egen liten stad, njuter vi av maten på de många restaurangerna och på kvällarna presenteras shower av hög klass. Det finns ett enormt utbud av aktiviteter och en två fotbollsplaner lång shoppinggata, Royal Promenade, att strosa på. Eller koppla bara av vid de stora poolområdena. Vi besöker fyra spännande öar i Karibien, och kan delta i bad och utflykter. Hemresa med direktflyg med Vings flygbolag Thomas Cook Airlines. I resan ingår det mesta, flyg, transfers, helpension, dricks, dagrum i Fort Lauderdale och svensk färdledning. Pris från SEK 16.490:-.

Eller res i med klassiska Holland America Lines nybygge ms Konongsdam från Rom till Fort Lauderdale, även här är datum 28.10-12.11.2018. m/s Kongsdam erbjuder en högklassig, traditionell kryssningsupplevelse med fokus på avkoppling, bekvämlighet och mycket god mat. Koningsdam sjösattes så sent som 2016 och är smakfullt dekorerat med konst och färska blommor och erbjuder flera förnämliga restauranger samt  många aktiviteter och högklassig underhållning. Kryssningen börjar med besök i de vackra och historiska platserna Alicante, Malaga, Cadiz och Madeira för att sedan fortsätta över Atlanten till Fort Lauderdale. I resans pris ingår det mesta, direktflyg med Thomas Cook Airline, transfers, helpension och daghotell i Fort Lauderdale. Pris från SEK 17.490:-.