Atlantkryssning 2-21 april 2018

19 dagar, 11 resmål, 1 Atlantkryssning. Kom med på en 19 dagar lång kryssning från Dominikanska republiken till Barcelona. Res bekvämt med direktflyg, transfers och med svensk färdledning. Resan är i samarbete med Globetrotter.

 

I början av april är det dags igen för en väldigt uppskattad kryssningar som den här gången avgår från La Romana på Dominikanska republiken till metropolen Barcelona. Under den 19 dagar långa kryssningen besöker du inte mindre än 8 färgsprakande Karibiska öar, den soliga Kanarieön Teneriffa, solkustens huvudstad Malaga innan du når slutdestinationen Barcelona. I hamnarna kan du följa med på spännande utflykter eller se dig om på egen hand. Under de avkopplande dagarna till havs njuter du av allt som fartyget Costa Pacifica kan erbjuda, restauranger, barer, teater med påkostade shower, stort gym och spa och tre pooler, för att nämna några saker. Du flyger direkt från Stockholm med populära Thomas Cook Airlines. Det enda du behöver göra är att ta dig till flygplatsen, resten tar vi hand om. 

I priset ingår:
Direktflyg med Thomas Cook Airlines
 Transfers till och från fartyget
 Kryssning till bl.a. åtta öar i Karibien och en i Kanarieöarna
 Helpension på fartyget ("All Inclusive" mot tillägg) 
 All underhållning ombord
 Svensk resvärd (Carina Holmgren)

Observera att priset som uppges är Svenska kronor, räknas om till euro enligt kurs vid boknings/betalningsdagen. Platser finns ännu i utsides samt insideshytter, det är väntelista på balkonghytter. 

Tillkommer gör även resan till Arlanda. Vi kan ge olika förslag och boka till er, flyg, båt + egen bil, båt+ buss eller båt + taxi.